قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Google Chrome grupperer nå nettleserfaner. Hvordan å bruke

Google Chrome grupperer nå nettleserfaner. Hvordan å bruke  chrome-browser-image

Jason Pepper / CNET

Enten du er noen som holder 864.896 nettleserfaner åpne samtidig eller blir overveldet av mer enn et dusin bakere, legger Google til en annen praktisk funksjon i settet med Google Chrome-verktøy som hjelper deg å holde faner på alle fanene dine . En ny funksjon som heter tabgrupper lar deg gruppere åpne nettsteder med et klikk og merke dem med et tilpasset navn og farge. Når du har opprettet en gruppe, kan du flytte og omorganisere fanene innenfor.

Denne funksjonen har eksistert i flere år i andre nettlesere som Vivaldi og Opera og gjennom nettleserutvidelser som OneTab.

Fanegrupper vil være spesielt nyttige for å jobbe på en haug med forskjellige prosjekter samtidig, spore fremdriften i oppgaven, eller se gjennom flere shopping- og vurderingssider.

Bruk Chrome-kategoriene for å organisere alle de åpne nettstedene i nettleseren din.


Google

Tilpass fanegruppen uansett hva du vil, ved å bruke ord eller emoji for gruppenavnet. Det er best å lagre grupper når du lukker og åpner Chrome på nytt, og sparer deg trinnet med å grave deg inn i nettleserloggen for å finne det nøyaktige nettstedet du leter etter.

Fanegrupper er tilgjengelige i Google Chrome Beta nå og vil bli utgitt med den siste versjonen av Chrome neste uke. Funksjonen vil være tilgjengelig for Chrome-nettleseren på stasjonære datamaskiner som kjører Chrome OS, Windows, Mac og Linux.

Slik oppretter du gruppefaner når de er tilgjengelige i Chrome:

1 . Når du har en fane åpen, høyreklikker du den og klikker Legg til fane til ny gruppe .

2 . Velg navn og farge på kategorien din.

3 . Når du åpner nye faner, høyreklikker du på dem og klikker på Legg til gruppe og velger gruppen du vil legge dem til. Fanene i den gruppen blir uthevet med fargen du valgte.

4 . Etter det, flytt dem rundt i hvilken som helst gruppe du ønsker.

Chrome er den mest populære nettleseren i verden og fanefunksjonen har testet i flere måneder, sa Google i et nylig blogginnlegg.

For flere Chrome-tips, sjekk ut hvordan du aktiverer Chrome's mørke modus og verktøylinjens avspillingskontroller og lær om " privacy sandbox " som kommer senere i år.


Nå spiller:
Se dette:

Chrome: Tips og triks for å prøve det nå

01:57


Source link