قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Google gjør det lettere å finne steder i rullestolbrukere – Kart Geek

Google gjør det lettere å finne steder i rullestolbrukere – Kart Geek Google-tilgjengelighetsillustrasjon --- mann med barnevogn, kvinne med rullator, mann i rullestol
Google

Hvis du eller noen i nærheten er avhengig av rullestol, rullator osv. For å komme seg rundt, vil Google gjøre det lettere å se hvilke bedrifter og andre lokasjoner som lett kan nås. Ifølge et fersk blogginnlegg inkluderer Google Maps-appen tilgjengelighetsinfo for 1

5 millioner steder over hele verden. Og lett å få øye på fra hovedkartgrensesnittet.

Funksjonen bruker tilgjengelighetsinformasjon om publikum som er lagt til i stedsprofiler av Google Maps-brukere. Det er tilgjengelig for alle ennå – Google sier at det "ruller ut" for øyeblikket. " Men når appen din har blitt oppdatert, kan du slå på mer synlig tilgjengelighetsinfo ved å gå til Kartinnstillinger-skjermen og trykke på “Tilgjengelighetsinnstillinger.”

Med "Tilgjengelige steder" -knappen aktivert , vil rullestoltilgjengelige steder vises på kartet med et spesifikt rullestolikon. En del av posisjonslistene vil også bli lagt til, som bryter ned tilgjengelige innganger, bad, parkering og sitteplasser.

Utrullingen starter i USA og Storbritannia, Australia og Japan, selv om Google sier at den snart vil annonsere flere land .

Kilde: Google via MacRumors


Source link