قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Hvordan bruke Snapchat for å finne ut hvilken sang som spiller rundt deg «Smartphones :: Gadget Hacks

Hvordan bruke Snapchat for å finne ut hvilken sang som spiller rundt deg «Smartphones :: Gadget HacksSi at du sender et snap til en venn i en restaurant, bar, butikk, hva har du, men du er nysgjerrig på sangen som spiller i bakgrunnen. Du kan legge appen til Shazam den, eller du kan spørre Siri eller Google Assistant på skjermen, hva sporet er, men hvorfor ikke bare Snapchat gjøre jobben for deg? Med den innebygde skanneren kan du oppdage en sang uten å forlate appen.

Den innebygde skanneren kan brukes til å utføre en rekke oppgaver. Musikkfunn er bare en av bruksområdene som eksisterte siden Snaps partnerskap med Shazam startet i 2017. Med den kan du se nøyaktig hvilken sang som spilles, høre en forhåndsvisning av sangen for å sikre at det stemmer, send og del sangen med venner og Selv se relatert videoinnhold, alt uten å forlate Snapchat.

Bare vær sikker på at du er på den nyeste versjonen av Snapchat for Android og iOS for å bruke alle tilgjengelige Shazam-relaterte funksjoner for iPhone- eller Android-telefonen din.

først Identifiser sang og liste på musikktjenesten din

Skanning i Snapchat er muligens den enkleste funksjonen som appen har å tilby. Bare hold hvor som helst på kameraskjermen, og du vil se at skanneren jobber rundt fingeren. Musikknotatene antyder at Snapchat lytter til en sang, og hvis du spiller den, søker den via Shazam for å finne ut det for deg.

Hvis Shazam treffer en kamp så ser du pop opp til høyre. Vær oppmerksom på at vi har funnet ut at Shazams egen app er mer pålitelig for mindre, mindre populære sanger, da de vanligvis ikke gjenkjennes i Snapchat av noen grunn. I tilfeller der søket henger, kan du fortsatt bruke Shazam, Siri eller Google Assistant.

For å lytte til den samsvarende sangen på telefonen, trykk "Lytt". Du kan åpne sangen i Apple Music og Spotify på iOS eller Google Play Musikk og Spotify på Android. Hvis du velger å ikke lytte til sangen, kan du alltid trykke "Avbryt" for å gå tilbake til forrige vindu.

2. Vis forhåndsvisninger, tekst, video og sanganbefalinger

Hvis du trykker på "Sanginfo" i popup-sangen, tar Snapchat deg til en profil av sangen. På toppen av denne profilen kan du trykke på avspillingsknappen for en kort forhåndsvisning av sangen. Trykk på pause-knappen for å stoppe eller stoppe selv etter forhåndsvisning.

På denne informasjonsskjermen kan du også se tekst og videoinnhold relatert til denne sangen, hvis noen er tilgjengelig. For videoer kan det vise en musikkvideo, et klipp bak kulissene eller noe annet som er relatert. I mitt eksempel er det en titt bak " mens gitaren min er nøye" for The Beatles LOVE ytelsen til Cirque du Soleil.

Til slutt ser du Anbefalte sanger nederst på denne sangprofilen. Trykk et spor her for å se sin egen individuelle sangprofil. Du kan trykke på bakpilen nederst til venstre for å gå tilbake til forrige sangprofil. Hvis du vil forlate en sangprofil når som helst, sveiper du tilbake til toppen av informasjonsskjermbildet (hvis ikke allerede opp) og drar ned skjermen for å gå tilbake til Shazam-popup-vinduet.

tredje Del sangen med venner

Snapchat tilbyr tre forskjellige metoder for å dele dine Shazamed sanger; Du kan sende en Shazam-kobling til en tilgjengelig app eller tjeneste ved hjelp av enhetens felles delingsalternativer. send sangprofilen til vennene dine i Snapchat; eller dele et øyeblikksbilde skjermbilde som du kan doodle på toppen av noe annet bilde i kameraet.

Del via Enhetsalternativer

Første alternativ, trykk på den vertikale ellipsen (•••) øverst til høyre i den søppelpost som matches. Velg deretter "Del sang til." Dine samlede delingsalternativer åpnes, slik at du kan kopiere Shazam-lenken (ikke en Snapchat-kobling) eller sende den til apper som Gmail, Facebook, Google Disk, Signal, etc.

Send til Story, Friends eller Group Right

For å gjøre det andre alternativet, trykk på den vertikale ellipsen (•••) igjen øverst til høyre i det samsvarende popup-vinduet. Velg "Send sang til", og du vil kunne sende sangprofilen til din historie eller en venn eller en gruppe på Snapchat, sammen med en pratnotat hvis du ønsker det. De vil igjen kunne se alle alternativene for sangeksempel som vi har beskrevet i avsnittet ovenfor.

Venstre: Del via enhetsalternativer. Høyre / Høyre: Send til Snapchat direkte.

Del notater til historie, venner eller grupper

For det tredje og siste alternativet, trykk "Sanginfo" for å vise sporets profil og trykk så lenge på siden for ikke bare å sende bildet til venner, men også raskt rediger det også som om du skulle snap noen andre. Legg til tegninger, tekst, GIF-filer og mer ved å trykke på pennikonet nederst til venstre. Når du er ferdig, trykk på send-knappen for de vanlige sendingsalternativene, eller trykk på nedlastingsknappen for å lagre den i telefonen.

4. Abonner på kunstneren (hvis tilgjengelig)

Noen artister som vises på sangsøk, lar deg abonnere på profilen deres umiddelbart etter at et søk er fullført. Fangsten er at kunstneren må opprette en konto med Snapchat først, ellers vil dette alternativet ikke bli vist.

Hvis kunstneren har en profil så vil du føle deg med en gang – bare sjekk under sangkortet. Hvis det er en profil med en "Abonner" -knapp, trykk bare på knappen for å følge kunstneren direkte på Snapchat (ikke Shazam). Hvis det ikke er noe alternativ, betyr det at kunstneren ganske enkelt ikke har en Snapchat-profil tilkoblet ennå.

5. Se alle dine Shazamed Songs i Snapchat

Har du glemt navnet på den sangen du Shazamed i Snapchat tidligere? Snapchat gjorde det ikke! Etter hver vellykkede sang preget av Snapchat – selv om du lukker popupen raskt – blir den lagret i en fin liste, slik at du aldri vil miste oversikten over sangene du vil vite om. Du trenger bare å vite hvor du skal finne listen.

For å finne din Shazam-historie, trykk på profilikonet ditt øverst til venstre. Deretter peker du på innstillingsverktøyene øverst til høyre og ruller deretter ned og velger "Shazam" fra listen. Her finner du hele søkeloggen. Trykk på en sang for å vise siden "Sanginfo". Til venstre for en oppføring til "Slett" den (på iOS, vil den vise "Slett" -knappen du må trykke, mens på Android bare vil kryptere den med en gang.)

Merknad at alle Shazamed fra Snapchat-appen ikke er synkronisert med din Shazam-konto eller -app, hvis du har en. Sangene i Snapchat stopper i Snapchat. Det er for øyeblikket ingen måte å shazam sanger i Snapchat Stories hvis du lurte på det.

Cover image, screenshots og GIFs av Jake Peterson / Gadget Hacks

Source link

One comment

  1. Pingback: Spotify – Den musikken du ønsker, når du vil – En fagblogg om digital markedsføring