قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Hvordan lagre Snapchat videoer på Android

Hvordan lagre Snapchat videoer på Android  Hvordan lagre videoer på Snapchat

Snaps blir slettet kort etter å ha sett dem, mens historier forsvinner etter 24 timer. Det er bare hvordan Snapchat fungerer, og det er en av grunnene til at mange mennesker elsker å bruke den. Noen av de opprettede Snaps and Stories er så gode, du vil ikke at de skal gå vekk – noensinne.

Dessverre tillater Snapchat deg ikke å lagre dem på enheten din og vil også varsle avsenderen hvis du tar et skjermbilde av deres opprettelse. Men du kan fortsatt lagre Snaps and Stories som du vil beholde for alltid til Android-enheten din, selv om prosessen ikke er så enkel som å trykke på en nedlastningsknapp. Vi viser deg hvordan du gjør det, sammen med hvordan du også kan lagre dine egne stillbilder.

Lagre Snapchat-videoer

Den beste måten å lagre en Snapchat-video på er å bruke en skjermbildeapp på telefonen. Det er ikke en ideell løsning, men det blir jobben gjort. Vi foreslår at du bruker AZ Screen Recorder (nedlasting nedenfor), men det finnes mange andre lignende apper å velge mellom.

Start appen en gang installert, hvorpå et flytende ikon vil vises på skjermen. Det neste trinnet er å åpne Snapchat, trykk på den flytende AZ-skjermopptakeren, velg kameraets ikon for å starte opptaket, og åpne deretter Snapchat-videoen du vil fange raskt. Hvis du vil stoppe opptaket, drar du meldingsskjermbildet og trykker på stoppknappen – videoen lagres deretter på telefonen.

Steg-for-steg instruksjoner om hvordan du lagrer Snapchat videoklipp:

  1. Last ned AZ-skjermopptaker fra Play Store.
  2. Start appen en gang installert – et flytende ikon vises på skjermen.
  3. Åpne Snapchat på enheten din.
  4. Trykk på ikonet for flytende AZ-skjermopptaker og velg kameraets ikon for å starte opptaket. 19659015] Åpne raskt Snapchat-videoen du vil fange.
  5. Trekk ned varslingsskjermbildet og trykk på stoppknappen for å stoppe opptaket.

Hvis prosessen er for mye trøbbel for deg, er det et alternativ du kan prøve. Spill Snapchat-videoen på telefonen din og ta den opp med en annen enhet – en telefon, en nettbrett, et poeng-og-skyt kamera … Det er ikke den beste løsningen, men det er raskt og enkelt.

Les neste: Hvordan bruke Snapchat på Android

Hvis du vil lagre dine egne Snaps, er prosessen mye lettere. Den beste måten å gjøre dette på er å trykke på "Lagre" -knappen nederst til venstre på skjermen like før du sender et Snap. Hvis du vil lagre en Snapchat-historie etter at den har gått, trykker du på profilknappen øverst til venstre og trykker deretter nedlastningsknappen ved siden av Story du vil beholde for alltid. For å se dine lagrede kreasjoner, bare sveip opp på kameraskjermen, og du er god til å gå.

 Hvordan lagre videoklipp på Snapchat


Der har du det – slik lagrer du Snapchat-videoer. Det finnes andre måter å gjøre dette på, men noen er enda mer kompliserte og krever at du kobler telefonen til en datamaskin.

Hvilken metode brukte du? Gi oss beskjed ved å legge inn en kommentar nedenfor.

Relatert


Source link