قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Slik viser du batteriprosentindikatoren på din iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max «iOS & iPhone :: Gadget Hacks

Slik viser du batteriprosentindikatoren på din iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max «iOS & iPhone :: Gadget HacksDet er mange vitser der om batteriindikatoren på iPhones. Noen mennesker klager over at iPhonene deres dør tilfeldig mens de er 11%, andre ser timers bruk på 1% -merket. På grunn av inkonsekvensen er batteriprosenten en nyttig historie om hvor desperat du trenger å være for en lader. Det er bare ett problem – denne prosentandelen er ingensteds på iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max.

Det er ikke bare deg. Det er ikke engang bare iPhone 11s. Hver iPhone med et hakk (kameraklippet øverst på skjermen) har dette problemet. Denne listen inkluderer iPhone X, X S X S Max, X R 1

1, 11 Pro, og 11 Pro Max. Apple har eliminert muligheten til å se batteriprosenten ved siden av batteriikonet på alle disse iPhonene. Det er ikke å si at du ikke kan se batteriprosenten i det hele tatt. Det er faktisk flere måter å gjøre det på.

Alternativ 1: Visning i Kontrollsenter

Uten tvil er den enkleste måten å kontrollere iPhone's batteriprosent å aktivere Kontrollsenter. For å gjøre dette, dra ned det øverste høyre hjørnet av skjermen, enkelt der batteriikonet er. Når du gjør det, vil du se batteriprosenten din i all sin prakt.

Alternativ 2: Visning i batteri widget

Du kan også sjekke batteriprosenten via widgeten "Batteries". Dette gjør du ved å åpne Today View ved å dra rett på låseskjermen eller på første side på startskjermen. Hvis du ikke ser widgetbatteriene her, kan du legge den til ved å bla til bunnen av denne siden, trykke på "Rediger", autentisere deg hvis aktuelt, og deretter tappe på (+) -knappen ved siden av "Batterier." Når batteri-widgeten er lagt til, vil du se iPhone-batteriprosenten direkte. Som en bonus ser du batteriprosenten for alle tilkoblede enheter, for eksempel AirPods eller en Apple Watch.

Alternativ 3: Spør Siri

Hvis du ønsker noen ekstra tilbakemeldinger, prøv å spørre Siri "Hva er iPhone-en min batteriprosent." Den digitale assistenten vil med glede fortelle deg nøyaktig hvor mye juice du har igjen.

Alternativ 4: Koble den til, koble den til

Selv om det ikke er en praktisk metode på noen måte vil koble din iPhone til strøm også. Når iPhone-en begynner å lade, rapporterer den gjeldende batteriprosenten på skjermen. Det vil fortsette å gjøre dette hver gang du vekker iPhone til du kobler fra enheten.

Forsidebilde, skjermbilder og GIF av Jake Peterson / Gadget Hacks

Source link