قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips og triks / Ta tak i noen gratis ‘lege som’ ting mens du er hjemme – gjennomgå Geek

Ta tak i noen gratis ‘lege som’ ting mens du er hjemme – gjennomgå Geek Den tiende legen som holder en Sonic-skrutrekker
Titan Comics

Rundt om i verden løfter obligatoriske hjemme-hjemme-ordrer, men det er likevel en god ide å være hjemme hvis du kan. God underholdning hjelper med det målet, og hvis du er en Doctor Who -fan, kan du hoppe på noen freebies for å holde deg i Tardis ̵

1; err, i ditt hjem.

Over på en nyopprettet "Staying the Tardis" -siden, Doctor Who har flere freebies som kan hentes. Du finner lyddramaer, et tegneserieutgave, gåter og aktiviteter og mer.

Du kan for eksempel hente den første delen av Titan Comics Tenenth Doctor Adventures-løp. Eller du kan Dark Eyes: The Great War et lyddrama fra Big Finish Productions. Du trenger gratis kontoer for å innløse disse to, men puslespillene og aktivitetene er kontofri.

Hvis du elsker Where's Waldo vil du sannsynligvis ha glede av Where's the Doctor som egentlig er den samme tingen, men Doctor Who tema. Og det er andre aktiviteter som ordsøk, koble sammen prikkene og fargelegge sider.

Alt i alt skal det være nok innhold her om en ukes eller to tiders looper. Og hvis det ikke er det, foreslår vi at du bruker en hendig Sonic-skrutrekker for å manipulere vippespaken for å bryte paradoksmanipulatoren.

Kilde: BBC


Source link